Bezoekers kunnen zich verkleden en onderdeel worden van een heus rariteitenkabinet. Er is ruim keus uit verkleedkleding en props! Hier maken wij een foto van die direct wordt afgedrukt op een ansichtkaart. 

Het creatieve team van Freakshow Escape ontwerpt met liefde een decor voor een foto theater naar uw wensen, bijvoorbeeld voor een bruiloft, een festival, een verjaardagsfeest of een jubileum.

Het standaard Cabinet of Curiosities foto theater heeft de sfeer van een antiek rariteitenkabinet: vreemde kostuums worden gecombineerd met taxidermia en natuurlijke elementen, occulte symbolen en absurde attributen.

Wilt u iets speciaal? Dat is ook mogelijk!

Wij staan open voor alle suggesties en ontwerpen graag een custom made foto theater voor ieder thema, met bijpassende kostuums, voorwerpen en attributen. Misschien heeft u zelf nog iets vreemds liggen wat in het foto theater gebruikt kant worden?

 
 

Cabinet of Curiosities

Dit is de standaard set up van het foto theater. We maken hierbij gebruik van klassieke elementen, antieke attributen en maken foto's in de stijl van de romantische schilderkunst.

Voodoo Cabinet

Voor het Klein New Orleans festival in Utrecht ontwierpen wij een custom made Voodoo Cabinet. Bezoekers konden op de foto als Voodoo King of Queen wat leidde tot prachtige plaatjes..

Halloween Cabinet

In de Amsterdamse Foodhallen wordt Halloween uitgebreid gevierd met een Haunted Ball. Wij ontwierpen een foto theater waarbij je geneigd bent de foto's iets langer te bekijken..