Het foto theater is geen wit klein hokje waarbij alleen de hoofden van bezoekers worden gefotografeerd: wij komen met een volledige lifesize fotostudio en kunnen meerdere mensen volledig op de foto zetten!

Bezoekers kunnen zich verkleden en positioneren in Zlatan´s rariteitenkabinet; een verzameling van vreemde diersoorten en andere curiosa. Het fototheater is een uitzonderlijke mogelijkheid om bezoekers op een unieke manier te fotograferen. Dit hebben ze nog nooit meegemaakt!

Deze professionele foto wordt afgedrukt als ansichtkaart en bezoekers kunnen ook deze prachtige HD foto ontvangen voor digitaal gebruik.

 

 

"Creative high quality entertainment! The photo theater at my wedding was a great success! They had extravagant costumes and attributes to create a very special theatrical atmosphere. The guests loved dressing up and acting, even my grand parents were totally into it!"

- Tatiana & Matthies

 

 

Waarom kiezen voor het Cabinet of Curiosities fototheater?

  • Iedere foto is uniek en de bezoeker wordt persoonlijk gecureerd door onze stylistes

  • De foto's worden direct afgedrukt als ansichtkaart

  • Er is een keuze uit een ruime collectie bizarre curiosa en prachtige props

  • Een onuitputtelijke verkleedkist vol eigenaardige kostuums

  • We ontwerpen een custom made decor aangepast op uw wensen of thema

  • Vermelding van logo of persoonlijke boodschap mogelijk als watermerk 

  • Iedere foto wordt ook geleverd als digitaal HD bestand

  • Een professionele fotograaf maakt van iedere foto een prachtig plaatje

 

 

U kunt een keuze maken uit de volgende set-ups: 

uitvindersgilde-0821.jpg

The Untold Story

Dit fototheater is perfect voor bruiloften. De bezoekers spelen scènes na uit het leven van het bruidspaar, waarna zij zelf een verhaal bij de foto kunnen schrijven. Het eindresultaat: een prachtig boek vol prachtige foto's en hartverwarmende verhalen! 

CabinetofCuriosities_WeddingJanainaCoen-35.jpg

From the Freakshow with Love

Bezoekers kunnen zich verkleden en onderdeel worden van een heus rariteitenkabinet. Er is ruim keus uit verkleedkleding en props! Hier maken wij een foto van die direct wordt afgedrukt op een ansichtkaart. 

CabinetofCuriosities_WeddingJanainaCoen-31 - Copy.jpg

Nature morte 

In deze opstelling wordt de bezoeker zelf onderdeel van een stilleven, een nature morte.. Als een 18e eeuws schilderij wordt de bezoeker vereeuwigd met zelfgekozen props en prachtige curiosa..