Meet the Freaks

Freakshow Fenomena Logica is een collectief van 20 (escape) game designers, uitvinders, entertainers, acteurs, verhalenvertellers en acrobaten – de Freaks – met een gedeelde passie: de wereld verwonderen en verbazen!

 
FreakshowEscape-3.jpg

Simone Tenda

De Freakshow wordt gerund door Simone Tenda, project manager van het Uitvindersgilde en freelance game designer bij Logic Locks. Met een fascinatie voor het dwaze en het curieuse heeft Simone als doel Freakshow Escape uit te breiden tot een verzameling van eigenaardige concepten, speels entertainment en uitzonderlijke belevingen.

FreakshowEscape-40.-2.jpg

Logic Locks

De mobiele escape room is ontworpen en gebouwd in samenwerking met Elles van Asseldonk, Sander van Asseldonk en Alexander Gierholz van Logic Locks, een sfeervolle en excentrieke escape room keten uit Amsterdam. Als je na de Freakshow denk: "hmm, dat smaakt naar meer!" dan zijn de 60 minuten escape rooms van Logic Locks zeer aan te raden!

FreakshowEscape-26.jpg

Goof Kloosterman

Ook wel gespot als Birdman; Goof Kloosterman is werkzaam als de klusjesman en game controller van de Freakshow. Ook worden we hierbij geassisteerd door de machtige goede game controllers Fuji Rademaker, Carmen Vroom, Meria Isolde, Boris de Haan, Charlee Fletterman en Linda al Sharif, die zich ieder als karakteristieke carnie hebben aangesloten bij het circus.

FreakshowEscape-23-2.jpg

Bearded Lady

Layla, de Bearded Lady, wordt hier vertaald door actrice Chris Groeneveld, maar ook zeer vaak wordt de Bearded Lady gespeeld door Dominique Verschragen, Rosa Koenen, Berber Hidma of Cecilia Rebergen.

FreakshowEscape-37-2.jpg

Zlatan Zorrero

Het karakter van dr. Zlatan Zorrero wordt hier vol overgave gespeeld door Fons van Tienen. Zeer angstaanjagende versies van Zlatan worden gespeeld door Daan van den Heuvel, Rein van Amesfoort en Danny de Keijzer.